Foto: Christian Meuleman

Krabbeldienst over 'Wat kies jij?'

SINDEREN - Zondag 14 oktober om 15.30 uur is er in de Keurhorsterkerk in Sinderen weer een Krabbeldienst. Dit is een halfjaarlijkse kerkdienst speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar. Het thema is deze keer 'Wat kies jij?'.

Het bijbelverhaal gaat over Lot die van zijn oom Abraham mag kiezen waar hij met zijn familie gaat wonen. Ook de kinderen worden ter plekke uitgedaagd een paar keuzes te maken. Ds. Kor Datema is de voorganger en Jarik de Graaff begeleidt op de piano. In de dienst kunnen kinderen luisteren, zingen en knutselen. Na afloop is er fris, koffie en thee. Ouders/grootouders/verzorgers, broertjes en zusjes mogen mee. De allerkleinsten kunnen eventueel naar oppas bij de kerk. Net als voorgaande keren belooft het weer een feestelijke viering te worden.

De Krabbeldienst is een samenwerking van ouders en werkgroep ‘Levend Water’ van de Protestantse Gemeente Varsseveld. De organiserende groep wil kinderen de gelegenheid geven op eigen niveau, speels en ongedwongen kennis te laten maken met geloven en de kerkelijke gemeente. Contactpersoon is Annemieke Hartemink, tel. 06-12197364.

Meer berichten