Voorlezen in de bieb

REGIO - Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom wordt er in de herfstvakantie in alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort een voorleesuurtje gehouden.

Voorlezen geeft je kind een voorsprong, prikkelt de fantasie, en voorlezen is gezellig. Net na de Kinderboekenweek laat de Bibliotheek zien wat ze allemaal heeft en doet om van voorlezen een feest te maken. Zo kan men als (groot)ouder de fantasie van het (klein)kind prikkelen met gekke, leuke, spannende en mooie verhalen. En het kind leert veel nieuwe woorden en gaat later zelf beter lezen. De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert in de herfstvakantie in alle vestigingen een gezellig voorleesuurtje. Kijk voor de data, tijden en locatie op www.achterhoeksepoort.nl.

Elk kind kan gratis lid worden van de Bibliotheek Achterhoekse Poort. En in alle vestigingen ligt ook de gratis Voorleesgids met meer dan 200 voorlees- en prentenboeken en voorleestips, voor kinderen van 0-6. Binnenkort zal er wekelijks in de Bibliotheek worden voorgelezen.


www.achterhoeksepoort.nl

Meer berichten