Bart Stijntjes (Gelderse Post), Geno Mijnen (preses Silvolde) en bestuurslid Harold Sloot (vlnr) bij de ondertekening. Foto: Luc Slutter
Bart Stijntjes (Gelderse Post), Geno Mijnen (preses Silvolde) en bestuurslid Harold Sloot (vlnr) bij de ondertekening. Foto: Luc Slutter (Foto: )

Sportclub Silvolde en Gelderse Post tekenen overeenkomst

SILVOLDE - Op sportpark De Munsterman in Silvolde werd zondagmiddag de samenwerking tussen Sportclub Silvolde en Gelderse Post officieel beklonken. Voor iedere thuiswedstrijd van de Silvoldse hoofdklasser verschijnt er een pagina over de voetbalclub in Gelderse Post, met informatie over de club en het komende het hoofdklasse-duel van de eerste selectie. Silvolde-voorzitter Geno Mijnen en Bart Stijntjes van Gelderse Post bekrachtigden de overeenkomst met hun handtekening. Een feestelijk momentje in de bestuurskamer, dat helaas geen passend vervolg kreeg op het hoofdveld. De ploeg van trainer Dennis van de Beukering kwam nog wel driemaal op voorsprong, maar moest ver in blessuretijd het hoofd buigen tegen de gasten van SDO: 3-4.

Meer berichten