Sfeervol kerstconcert in Terborg. Foto: Rinus Luijmes
Sfeervol kerstconcert in Terborg. Foto: Rinus Luijmes

Kerstconcert in de H. Georgiuskerk in Terborg

Algemeen

TERBORG - Ieder jaar is het kerstconcert in Terborg een belevenis. Op zaterdag 8 december voert mannenkoor Arti Sacrum het kerstconcert uit in de sfeervolle Georgiuskerk in Terborg. Er is een gevarieerd programma samengesteld, door én onder algehele leiding van de dirigent Gerard Berentsen. Dit jaar werkt ook Vivace mee aan het concert.

Met de solistische bijdragen van sopraan Catharina Jansen en bariton-bas Peter Arink, weten deze musici de kerstgedachte over te brengen. Julian Simmes (piano) en Jelmer Simmes (viool) zorgen voor ontroerende momenten met hun prachtige spel. Zij begeleiden deze avond zowel de koren als de solisten.
Vivace is een koor, bestaande uit 22 enthousiaste leden, dat gevarieerde meerstemmige liederen zingt, van geestelijke liederen tot pop- en musicalnummers. Het koor staat sinds 1987 onder leiding van Gerard Berentsen. Els Bakker, de vaste ladyspeaker, presenteert de avond. De entree bedraagt – inclusief koffie/thee - tien euro aan de kassa en in de voorverkoop 7,50 euro bij de Plus Supermarkt aan het Marktplein 1 in Terborg. Bestellen kan ook via e-mail: altveen1993@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant