Jan Vreman met Erik Hagelstein, schrijver van het boek  'De terugkeer van de boerenbruiloft'. Archieffoto: Achterhoekfoto/Henk den Brok
Jan Vreman met Erik Hagelstein, schrijver van het boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft'. Archieffoto: Achterhoekfoto/Henk den Brok

Competitieduels Jong De Graafschap bij Zelhem

DOETINCHEM - Jong De Graafschap speelt op maandag 26 november en 3 december een thuiswedstrijd bij Voetbalvereniging Zelhem. De Doetinchemmers komen met ingang van dit seizoen uit in de reservecompetitie groep A, een gesloten competitie voor Belofte-teams.

Jong De Graafschap speelt op het terrein van Voetbalvereniging Zelhem komende weken twee competitiewedstrijden: op maandag 26 november vanaf 18.30 uur is Jong Go Ahead Eagles de tegenstander en op maandag 3 december begint het thuisduel tegen Jong SC Heerenveen eveneens om 18.30 uur op sportpark de Pol.
Voor het team van trainer Jan Vreman zijn het belangrijke wedstrijden om goed te eindigen op de ranglijst van de reservecompetitie groep A. De hoogst eindigende clubs (nummers 1 tot en met 5) aan het eind van dit jaar spelen namelijk in het voorjaar 2019 tegen de hoogst eindigende clubs (nummers 1 tot en met 5) uit de reservecompetitie groep B met onder andere met clubs als Feyenoord, ADO Den Haag, NAC, Willem II en Fortuna Sittard.
Met veelal ook spelers van de eerste selectie van De Graafschap in de gelederen zijn het dus interessante wedstrijden voor Jong De Graafschap met kans op plaatsing voor een mooie voorjaarscompetitie. De entree tot beide wedstrijden op het terrein van VV Zelhem is gratis.

Meer berichten