Kerstdemonstratie bij Groei en Bloei

HEELWEG - Een sfeervolle en exclusieve kerstdemonstratie staat op de agenda bij Groei en Bloei, afd. Aalten e.o. Voor deze avond, op 29 november bij De Radstake in Heelweg, is uitgenodigd Bert Evers, bekend bloembinder in Doetinchem en omstreken.

Bert zal met zijn enthousiaste team vele prachtige bloemstukken maken en dan ook bespreken. Het kunnen grote stukken zijn, maar daar wordt soms ook nog even weer de kleinere variant van gemaakt. Dit om te laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om van een bloemstuk te genieten en dat ze inpasbaar zijn in elk soort interieur. Evers' team werkt met zoveel mogelijk duurzame en mooie natuurlijke materialen, op een dusdanige manier, dat de bloemen gaan stralen in het prachtige bloemwerk. Aan het eind van de avond worden deze mooie bloemstukken verloot.
In de pauze en na afloop kunnen diverse materialen en accessoires worden gekocht. De kosten voor deze avond bedragen 7,50 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. Aanvang 19.30 uur. De Radstake is aan de Twente-route 8.

Meer berichten