Kerstdiner voor COPD-patiënten

ULFT - Ter gelegenheid van Wereld COPD-Dag organiseert de Werkgroep Doetinchem en omstreken van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) voor mensen met deze ernstige longaandoening een speciaal kerstdiner. Dat wordt gehouden op dinsdag 12 december bij het Almende College Locatie Wesenthorst in Ulft en wordt volledig verzorgd door de leerlingen van deze school.

De ontvangst begint in verband met de schooltijden niet eerder dan 16.15 uur. Het parkeren aan de Debbeshoek, de garderobe en de ontvangst worden begeleid door leerlingen uit diverse disciplines van het college. Tot 16.30 uur is het mogelijk kennis te maken met de andere deelnemers en om 16.30 gaan de gasten aan tafel om te genieten van een heerlijk driegangendiner. Het diner, de aankleding van de locatie en de bediening zijn geheel in handen van de leerlingen 4HB(+) van het profiel HBR, onder leiding van de docenten Sophie van Hornsveld en Max Regtering. Na het voorgerecht zal Jolanda Mengerink een spel leiden en het diner wordt muzikaal omlijst. Het einde van de avond ligt rond 19.30 uur.
De kosten bedragen voor leden 7,50 euro en voor niet-leden 10 euro. De organisatoren verzoeken de gasten met gepast geld te betalen. Het aantal deelnemers is beperkt en mede daarom is aanmelden verplicht. Dat kan uitsluitend via e-mail doetinchem@longpunt.longfonds.nl of telefonisch bij Jannie ter Vrugt 06-43486657. Met aangegeven dieetwensen wordt rekening gehouden. Gasten wordt verzocht geen parfums en aftershaves ed te gebruiken, omdat veel mensen met COPD hinder ondervinden van dit soort vluchtige stoffen.
Meer informatie op de facebookpagina van Longpunt Doetinchem of onderstaande website.

http://gelderland.longfonds.nl

Meer berichten