Foto:

Effe d'r Uut zorgt voor vertier

VARSSEVELD - In Varsseveld is een groep vrijwilligers actief, die maandelijks in de Kwaksmölle aan de Doetinchemseweg een avond organiseert voor mensen met een beperking. Dat doen ze onder de naam Effe d'r Uut, en deze avonden met gevarieerde programma's zijn een groot succes. De bezoekers komen niet alleen uit Varsseveld, maar ook uit de omliggende plaatsen. Ze worden gebracht en gehaald door de regiotaxi. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur.

Zo was er in oktober er een muziekavond met muziek van Mid-Live. Deze band speelt voornamelijk muziek uit de jaren '60 en '70 en de meeste nummers werden hartstochtelijk meegezongen. Het duurde niet lang of de dansvloer was bezet en ook de mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, werden door de vrijwilligers op de tonen van Elvis Presley rondgereden.
Voor de rest van het seizoen staan er nog diverse activiteiten gepland. Een optreden van de Varsseveldse Accordeon Vereniging, knutselen en schilderen, toneel en een verrassingsavond zijn zo maar een greep uit het programma.
Meer informatie bij Mirjam Grievink, tel. 06-10385318 of Gerrit Garretsen, tel. 06-51380990.

Meer berichten