Voor een overheerlijke Metworst oliebol, kom zaterdag 8 december naar de Welkoop in Silvolde
Voor een overheerlijke Metworst oliebol, kom zaterdag 8 december naar de Welkoop in Silvolde (Foto: CV de Metworst)

Oliebollenactie en kaartverkoop bij de Metworst

SILVOLDE – De leden van carnavalsvereniging ‘De Metworst’ verdelen zich zaterdag 8 december weer over heel Silvolde voor de jaarlijkse oliebollenactie. Jubileumprins Casper Boegman gaat samen met zijn adjudant Wilberth Koenders en zijn in rood-wit geklede gevolg deur aan deur om verse, heerlijk warm gebakken oliebollen aan de man te brengen. Deze overheerlijke oliebollen worden onder toeziend oog van Jos de Bakker gemaakt.

Wie net even niet thuis was en zodoende de oliebollenverkoop heeft gemist, kan bij de familie Veenhuizen van de Welkoop aan de Ulftseweg in Silvolde terecht. Want ook daar worden de oliebollen vers gebakken en zijn bij de gezellige kraam te verkrijgen, evenals de heerlijke jubileumdrankjes LIKOR55 en de TRIO55 die dit jaar door CV de Metworst zijn geïntroduceerd.

Voorafgaand aan de oliebollenverkoop is er natuurlijk weer de online-oliebollenveiling op vrijdagavond 7 december, live vanaf locatie ‘Het Molentje’ in Silvolde.

Toegangskaarten
Op deze avond kunnen leden en sponsors van de vereniging van 19.00 tot 20.30 uur hun toegangskaarten voor het Jubileumgala op 19 januari en de pronkzittingen op 22 en 23 februari komen ophalen. Hierna gaan om 20.30 uur de kaarten voor de jubileumpronkzittingen en de feestavond met Q5 op 2 maart in de vrije verkoop.

Na het ophalen van de kaarten kan men bij veilingmeester Nick Gries van 20.11 tot 00.11 uur terecht met biedingen. Hij brengt maar liefst een zak met 56 oliebollen onder de hamer en de hoogste bieder gaat er met die bollen én de vip-behandeling voor twee personen tijdens de pronkzittingen in februari vandoor. Dat gaat spannend worden.

Voor het 55-jarig jubileum is de vereniging al maanden aan de slag en dat zal men zeker ervaren: alles is uit de kast gehaald om het jubileum groots te vieren met het motto: Rood-Wit-Goud: hier wut feest gebouwd!

Kaarten voor zowel de pronkzittingen als de grandioze feestavond zijn vanaf maandag 10 december ook bij de Welkoop en het Molentje te verkrijgen. Het hele programma staat op www.cvdemetworst.nl en is te volgen op Facebook/cvdemetworst.

Meer berichten