Jazz-talent Lizzy Ossevoort in kasteel Huis Bergh. Foto: Simon Schutter
Jazz-talent Lizzy Ossevoort in kasteel Huis Bergh. Foto: Simon Schutter

Montferland Kerstconcert met jazz-talent Lizzy Ossevoort

Algemeen

´s-HEERENBERG – Op vrijdag 21 december houdt het Montferland Cultuurfonds het jaarlijkse kerstconcert op kasteel Huis Bergh, dit keer met jazz-talent Lizzy Ossevoort & Band. Het wordt een intieme avond met mooie kerstnummers en liedjes van Sting, Toon Hermans en Bing Crosby. Het kasteel is versierd met kerstbomen, guirlandes, dennengroen en ontelbare lichtjes. De entourage van de Ridderzaal en de muziek zorgen voor een onvergetelijke kerstsfeer.

Het talent van jazz-zangeres Lizzy Ossevoort uit Halle is niet onopgemerkt gebleven. Ze schitterde in The Voice of Holland (2013) en sleepte verschillende prijzen in de wacht bij het Jazz Vocalisten Concours, het Prinses Christina Concours en de Conservatorium Talent Award. Ze studeerde af op het Conservatorium van Arnhem met een 9. Inmiddels is Lizzy 22 jaar, heeft ze een nummer met het Metropole Orkest op haar naam staan, en treedt ze op in verschillende formaties. Haar liefde ligt bij de jazz, soul en blues. Eind augustus is Lizzy naar New York verhuisd en is ze begonnen aan de Masters op The Manhattan School of Music.

Kaartverkoop
Dit speciale concert begint om 20.00 uur. Entreekaarten kosten vijftig euro per persoon en zijn in beperkte mate beschikbaar. De helft van de entreegelden gaat naar Stichting Bergh in het Zadel. Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.montferlandcultuurfonds.nl of bel 0314-674114. Ook bij 't Koffiehuus aan de Oudste Poortstraat 1 in 's-Heerenberg zijn kaarten verkrijgbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant