Kayak. Foto: PR
Kayak. Foto: PR

Dag vol progrock tijdens Crosslands Festival

ULFT - De liefhebber van progrock kan op zaterdag 29 december zijn of haar hart ophalen tijdens het Crosslands Festival. Crosslands is de nieuwe naam van voorheen iO Pages festival, een (internationaal) totaalfestival voor de liefhebbers van progressieve muziek.

Deze editie: Kayak, NoSound, Hasse Fröberg & Musical Companion, RPWL plays Pink Floyd, Sky Architect en Frequency Drift. Zes bands verspreid over de theaterzaal (vrije zit) én het poppodium van de DRU Cultuurfabriek met veel ruimte voor extra's in het programma als film, workshops, meet&greet met de artiesten en een festivalmarkt. De deuren gaan om 14.00 uur open.

Tijdens het Crosslands Festival hebben de bezoekers de mogelijkheid aan een prog buffet deel te nemen. Bezoekers kunnen tussen 17.30 en 18.30 uur of 18.30 en 19.30 uur genieten van een buffet, verzorgd door grand café Het Schaftlokaal, dat bestaat uit diverse salades en broodsoorten met tapenades, soep van de dag, heerlijke warme vegetarische, vis- en vleesgerechten. De kosten zijn 16,50 euro, indien vooraf gereserveerd via tel. 0315-820 201. Op de dag zelf na 12.00 uur bedraagt de prijs voor het buffet 19 euro (indien nog plaatsen beschikbaar). Op dezelfde tijden draait er in de theaterzaal een interessante documentaire over Ekseption. Eerst genieten van het buffet en daarna film kijken of andersom.

Het Crosslands Festival vindt plaats op zaterdag 29 december vanaf 14.00 uur in de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 42,50 euro (aan de deur 45 euro) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315–714358. De online kaartverkoop verloopt uitsluitend via Ticketmaster.

Meer berichten