Kerstsamenzang van Westendorps Fanfare

Algemeen

WESTENDORP - De mooie muzikale klanken van zang en fanfare schallen op zaterdag 22 december door Kulturhus De Vos in Westendorp. Westendorps Fanfare verzorgt daar, in samenwerking met zangvereniging DES, een kerstsamenzang.

De toehoorders worden bij binnenkomst al begroet door midwinterhoorn blazers van d'Olde Roop. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.
Op zaterdag 5 januari geeft Westendorps Fanfare een nieuwjaarsconcert met medewerking van muziekvereniging Euterpe uit Halle, eveneens in Kulturhus De Vos. De avond start om 20.00 uur en het thema van deze avond is 'Night of the Music'. Bekende nummers van onder meer Queen en The Beatles worden ten gehore gebracht.
Omdat er afgelopen november geen najaarsconcert is geweest is de donateursverloting verschoven naar het nieuwjaarsconcert. Optiek Evers uit Doetinchem stelt hiervoor een Philips EyeCarePro bureaulamp ter waarde van 199 euro beschikbaar. Deze innovatieve bureaulamp kan naar persoonlijke lichtkleur, lichtvoorkeur en lichtintensiteit ingesteld worden. Deze lamp speelt in op de veranderende rol van licht in onze maatschappij en persoonlijke leefomgeving. Het is bewezen dat ogen minder snel vermoeid raken bij de juiste verlichtingscondities.
De Fanfare verkoopt deze maand ook weer kniepertjes. Vrijdag staan ze op de weekmarkt in Varsseveld en de huis-aan-huisverkoop in Westendorp is op 28 december.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant