De Wijnkoelkasten specialist van de Achterhoek - DeWijnkoelkast.nl

Zorg voor een ruime voorraad topwijnen
Als je van wijn houdt, zorg je er natuurlijk voor dat je altijd voldoende kwaliteitswijnen op voorraad hebt, die je te allen tijd kunt schenken. Om lekker met je partner te genieten op het terras in de achtertuin. Of om vrienden of familie te verwennen met de beste wijnen die beschikbaar zijn. Maar de wijn die je in huis hebt kan nog zo lekker zijn, jouw wijn moet ook op de goede temperatuur en wijze opgeslagen kunnen worden.

De voordelen van een wijnklimaatkast
Veel mensen slaan hun wijnen op in de kelder. Maar als je geen goede kelder hebt of jouw wijnen nog beter wilt kunnen bewaren, dan is een klimaatkast voor wijn de perfecte keuze. Wijnkasten hebben namelijk de nodige voordelen boven een wijnkelder:

  • Kasten voor de opslag van wijn zorgen ervoor dat jouw favoriete wijnen op exact de goede temperatuur, tussen 3 graden en 22 graden, bewaard kunnen worden. Tegenwoordig kun je, via de specialist De Wijnkoelkast, in de Achterhoek ook terecht een wijnklimaatkast 2 zones. Deze kasten bieden de optie om wijnen op twee temperaturen te bewaren.
  • Een wijnkast zorgt voor een luxueuze uitstraling. Of je nu kiest voor een wijnkoelkast inbouw in de keuken of voor een kast met wijnen in de woonkamer: een kast met wijnen ziet er modern en strak uit. In elk geval maak je met deze wijnkasten echt indruk op jouw gasten!
  • Een klimaatkoeling voor wijn is ideaal en praktisch. Dit type kasten vangt bijvoorbeeld trillingen in de omgeving op, neutraliseert die en zorgt er zo voor dat jouw lievelingswijnen kwalitatief superieur blijven.
  • Qua kasten voor wijnen is er een enorme keuze en variatie. Of je nu een handvol wijnen wilt bewaren of een kast zoekt voor een grote opslag van meer dan honderd flessen: de Achterhoekse specialist DeWijnkoelkast.nl biedt tal van opties.

Kies voor de beste inbouw wijnklimaatkasten van vandaag
Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van inbouwkasten voor witte en rode wijn: alles is mogelijk bij DeWijnkoelkast.nl. Of je nu in Zutphen, Aalten, Doetinchem, Enschede, Dinxperlo of Montferland woont: wij zorgen ervoor dat jij dé perfecte wijnklimaatkast inbouw geleverd krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachte Liebherr wijnklimaatkast met dubbele klimaatzone? De Liebherr is een professionele en ideale kast om zowel particulier, dus thuis, of in jouw bedrijf of restaurant te plaatsen om rode en witte wijn altijd te kunnen serveren zoals het hoort: op de juiste temperatuur bewaart, vrij van oxidatie en trillingen, in een perfecte fles en een luxueuze behuizing. De Liebherr wijnkoelkast die je op DeWijnkoelkast.nl kunt kopen, beschikken over alle kenmerken uit het bovensegment van de wijnkastenmarkt. Zo hebben onze Liebherr kasten standaard RVS handvatten en glazen designdeuren. Ze passen dan ook in elk type interieur, modern of landelijk. Populaire Liebherr modellen wijnkasten zijn op dit moment de ELZAS51 - onze beste koop -, die liefst ruimte beidt aan 51 Bordeaux-wijnflessen en energieklasse A heeft. Maar ook de grote PROVENCE180, met twee zones en een strak en tijdloos ontwerp, is scherpgeprijsd en populair vanwege zijn enorme capaciteit.

Dit artikel wordt u aangeboden door DeWijnkoelkast.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten