Kinderen worden WereldBeterMakers in Ulft

ULFT - Zo'n 7 miljard mensen wonen op de grote Aarde. Veel gaat er goed op deze planeet. Er wordt gefeest, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook veel mis. Jochem van Gelder en Ron Bons proberen daarom met hun theatershow WereldBeterMakers kinderen in de goede richting te duwen. Zij doen dat op zondag 20 januari in het theater van de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Er is nog steeds oorlog, armoede en honger. Presidenten, koningen, geleerden hebben hun hoofd gebogen over de problemen maar een oplossing is er niet. Volgens een onderzoek mogen Nederlandse kinderen zich tot de gelukkigste ter wereld rekenen. Daarom nodigt Jochem van Gelder alle kinderen van Nederland uit deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers. Volgens Jochem zijn kinderen slim, vindingrijk, onbevangen, eerlijk en soms zelfs briljant. Om die reden wil hij met hen op zoek naar een plan om ervoor te zorgen dat álle kinderen ter wereld zich gelukkig en veilig voelen. Een plan om de wereld echt beter te maken.
WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow. De voorstelling, voor kinderen én volwassenen vanaf 6 jaar, wordt mede mogelijk gemaakt dankzij SOS Kinderdorpen en Missing Chapter Foundation.
Jochem van Gelder (bekend van onder andere Praatjesmakers, Wie is de Mol en Lachen Om Home Video's) en Ron Bons komen op zondag 20 januari naar de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Aanvang 15.00 uur Kaarten kosten 14,50 euro (exclusief consumptie) en zijn verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft), via telefoonnummer 0315-714358 en via de website.

www.drucultuurfabriek.nl

Meer berichten