Het Ouhr-lokaal in de Dru Cultuurfabriek. Foto: Monique Banning
Het Ouhr-lokaal in de Dru Cultuurfabriek. Foto: Monique Banning

Trouw Event DRU Industriepark voor aanstaande bruidsparen

ULFT - Stellen die op zoek zijn naar een mooie locatie voor hun huwelijksdag kunnen een kijkje nemen op het DRU Industriepark. Na twee succesvolle edities van de Open Toptrouwlocatie Route wordt op zondag 3 februari het Trouw Event DRU Industriepark gehouden. Aanstaande bruidsparen zijn tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in en rondom de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Het Trouw Event DRU Industriepark is ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor een bruiloft. Aanstaande bruidsparen ontmoeten er verschillende leveranciers, kunnen allerlei lekkers proeven, locaties bezichtigen (waaronder officiële industriële trouwlocatie het Ouhrlokaal), workshops volgen en ga zo maar door. Het trouw evenement vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rondom het Portiersgebouw (Hutteweg 24, Ulft) en is gratis toegankelijk.

Bruidsparen die zich vooraf aanmelden maken kans op een romantisch Valentijnsdiner voor twee op donderdag 14 februari in grand café Het Schaftlokaal. Stuur vóór 1 februari een e-mail naar receptie@drucultuurfabriek.nl met de volgende gegevens: voor- en achternamen aanstaand bruidspaar, woonplaats, telefoonnummer, verwachte trouwdatum, aantal personen dat op 3 februari komt en of je wel of niet meer informatie wil over trouwen op het DRU Industriepark.

Meer berichten