Ondernemers met een mening gezocht

GENDRINGEN - Ook ondernemers in de gemeente Oude IJsselstreek kunnen meewerken aan een onderzoek naar het lokale ondernemersklimaat. Het is de bedoeling dat enkele tientallen plaatselijke ondernemers online een korte, volledig anonieme vragenlijst invullen. In het hele land wordt deze weken bekeken hoe 'ondernemersvriendelijk' Nederlandse gemeenten zijn.

De gemeente heeft baat bij een gezond bedrijfsleven, voor werkgelegenheid, lokale welvaart en een gevarieerd winkel- en dienstenaanbod. Verbetering van het lokale ondernemersklimaat is dan ook het belangrijkste doel van de verkiezing van de MKB-Vriendelijkste Gemeente van Nederland. De organisatie houdt deze verkiezing eens per twee jaar. Lokale ondernemers kunnen middels een tiental vragen hun mening kenbaar maken over het mkb-beleid en de servicegerichtheid van hun gemeente. Binnen slechts drie minuten kunnen zij hun beoordeling kwijt op onderstaande website.
In de gemeente Oude IJsselstreek is het onderzoek momenteel in volle gang, maar worden nog redelijk wat ondernemers gezocht die de vragen willen beantwoorden. In maart 2019 worden voor de vijfde keer de winnaars binnen diverse categorieën bekendgemaakt. Bij de laatste editie was Rijssen-Holten de landelijke winnaar en was Apeldoorn de MKB-Vriendelijkste Stad.

mkbvriendelijkstegemeente.nl

Meer berichten