Dagpauwoog. Foto: Vlinderstichting
Dagpauwoog. Foto: Vlinderstichting (Foto: Vlinderstichting)

'Vliegshow' bij Groei & Bloei Doetinchem

DOETINCHEM - Vlinders en libellen in de tuin zijn onderwerp van een lezing die de de Vlinderstichting op maandagavond 21 januari geeft voor Groei & Bloei Doetinchem e.o.

De Vlinderstichting zet zich in voor het behoud en herstel van vlinders in ons land. Tuinbezitters kunnen veel doen voor vlinders. De circa zestig soorten libellen in Nederland zijn een stuk minder bekend, maar de Vlinderstichting zet zich ook hiervoor in. Ineke Radstaak van de stichting zal vertellen over de intrigerende levenswijze van vlinders en libellen. Hoe komen ze de winter door, waar ontmoeten ze elkaar en welke soorten kan men in tuin of in omgeving verwachten.
De lezing wordt gegeven in zalencentrum de Kruisberg (Kruisbergseweg 172) in Doetinchem en begint om 20 uur. De toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen 5 euro.
Deze maand verzorgt Groei & Bloei ook weer een snoeicursus. Op donderavond 24 januari is de theorie, en zaterdag 26 januari is praktijkdag. De cursus wordt gegeven bij Tuincentrum Bloemendaal in Drempt. Opgave via de website.

www.doetinchem.groei.nl

Meer berichten