Toneelvereniging Etten brengt 'Bella Italia'

ETTEN - Toneelvereniging Etten brengt 'Bella Italia' op de planken bij Zaal Köster in Etten op zaterdag 16 februari en zondag 17 februari, aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 18.45 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website en zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij zaal Köster en drogisterij Westerhof in Etten.

Vlak na de succesvolle jubileumuitvoeringen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de toneelvereniging in Etten zijn de spelers weer vol enthousiasme bij elkaar gekomen om de repetities te starten voor de uitvoering die 16 en 17 februari gespeeld wordt. Deze keer is er gekozen voor een komedie van de bekende toneelschrijver Carl Slotboom, 'Bella Italia'.

Op een bungalowpark in Italië hebben verschillende mensen een huisje gehuurd. Onder de vakantiegangers bevinden zich Ria en Corrie, twee Amsterdamse hoertjes die niet op hun mond gevallen zijn. Binnen zeer korte tijd hebben ze de andere vakantiegangers tegen zich in het harnas gejaagd. Als Ria en Corrie dan ook nog worden beschuldigd van diefstal is het hek helemaal van de dam.

Met een historie van ruim 100 jaar kan de Ettense Toneelvereniging vertrouwen op een ruime ervaring met het opvoeren van toneelspelen in diverse genres. In het jubileumjaar is de vereniging onderscheiden met de Koninklijke Erepenning,


www.toneelverenigingetten.nl

Meer berichten