Saint Patrick's Day: feest in De Hofnar. Foto: PR
Saint Patrick's Day: feest in De Hofnar. Foto: PR

Saint Patrick's Day in de Hofnar Aalten

AALTEN - Inktzwarte Guinness, sterke whisky, aanstekelijk folkmuziek, bomvolle kroegen en de roemruchte Brexit-grens! Dat is Ierland in vol ornaat. De Hofnar krijgt op zondag 24 februari een totale metamorfose en verandert voor één dag in een onvervalste Irish Pub. Saint Patrick's Day in Aaltense stijl! Acting the Maggot, de allerleukste live folkband van ons land bepaalt deze middag de sfeer.

Acting the Maggot
"Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland en speelt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Acting The Maggot maakt van elk optreden een groot Iers feest! Ze speelden al in Duitsland, China, Denemarken, België en uiteraard Nederland. Nu is de Hofnar aan de beurt. Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse bands die Nederland rijk is het podium betreedt enne… don't stop Acting The Maggot! Sláinte!", aldus de organisatoren.

De vervroegde 'Sint Patrick's Day' gaat op zondag 24 februari om 16:00 uur van start. Een uurtje eerder gaan de deuren van de Irish Pub open. Kaarten kosten tien euro in de voorverkoop en veertien euro aan de deur. Kaarten voor de Pre Saint Patrick's Day Party zijn te bestellen op de website.


actingthemaggot.nl

Meer berichten