Bezoekers zoeken naar bekende oud-DRU-arbeiders tussen de De geëmailleerde portretten. Foto: PR
Bezoekers zoeken naar bekende oud-DRU-arbeiders tussen de De geëmailleerde portretten. Foto: PR (Foto: )

Laatste kans deelname Arbeidersgalerij de Fakkel

OUDE IJSSELSTREEK – Wie nog wil meedoen aan de portrettengalerij 2019 van Monument van de Arbeider bij de Fakkel op het DRU Industriepark in Ulft dient zich nu direct aan te melden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De laatste kans dit jaar om mee te doen en een foto van een familielid of relatie in te leveren is op vrijdag 22 februari van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 23 februari tussen 11.00 en 13.00 uur bij de Oudheidkundige Vereniging op de vierde verdieping van de DRU Cultuurfabriek.

Aanmelden kan ook eenvoudig via de website monumentvoordearbeider.nl/aanmelden-arbeidersfoto-2019/. Voor extra inlichtingen of voor een papieren aanmeldingsformulier kan men ook bellen met 0315-685319. Er hoeft vooraf geen foto te worden opgestuurd. De eigen foto's van goede kwaliteit kunnen na aanmelding meebrengen op de inleverdatum bij de DRU. Daar is een fotograaf aanwezig om ter plekke een goede opname van de eigen foto te maken zodat de originele foto direct weer meegenomen kan worden. Op de website staat tevens alle informatie over kosten en deelname.

De geëmailleerde portretten (bxh:11×15 cm) worden in sepia uitgevoerd. Toewijzing van beschikbare plaatsen geschiedt op volgorde van aanmelding. De nieuwe serie zal op 17 mei, de oorspronkelijke oprichtingsdatum van de DRU-fabrieken in 1754, feestelijk worden onthuld. Alle (oud-)deelnemers ontvangen daarvoor een uitnodiging.


info@monumentvoordearbeider.nl
www.monumentvoordearbeider.nl


Meer berichten