Op de foto links Theo Jansen en rechts Ruud Eijmans. (Foto PR.)
Op de foto links Theo Jansen en rechts Ruud Eijmans. (Foto PR.)

2 Calor showroom vol tuinbeleving opent deuren in Terborg

Algemeen

GENDRINGEN- Een week na de tuinbeurs in Doetinchem opent Ruud Eijmans uit Gendringen samen met Theo Jansen een inspirerende tuinshowroom aan de Akkermansbeekweg 17 in Terborg. In deze showroom die ruim 385 vierkante meter groot is vindt de bezoeker alles op het gebied van tuinbeleving en het buitenleven.

Door Walter Hobelman

Ruud Eijmans is tuinontwerper en hovenier. "Regelmatig krijg ik van mijn klanten de vraag of ik adresjes weet waar ze tuinoverkappingen, tuinmeubelen of tuinverlichting kunnen vinden. Dat inspireerde mij om een showroom te openen waar alles onder één dak te vinden is op het gebied van het buitenleven", vertelt Eijmans. "Sinds een jaar werken Ruud en ik samen in de verkoop van vuurhaarden. Dat loopt dermate goed dat we ruimte nodig hadden om onze producten te kunnen presenteren. En dat kunnen we nu dus mooi samenvoegen", voegt Theo er aan toe.

Onder de naam '2 calor' is in de nieuwe showroom een uitgebreid aanbod aan sfeerhaarden, barbecues, gadgets als geluidsspeakers en buitenverblijven in allerlei varianties te vinden. "Voor liefhebbers van het buitenleven is in onze nieuwe showroom veel te genieten", voorspelt de hovenier, die het tuinontwerp vanuit zijn huidige bedrijf aan de Grotestraat in Gendringen blijft doen. "We willen onze klanten inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dat geldt niet alleen voor consumenten, ook collega hoveniers zijn van harte welkom om met hun klanten bij ons te komen kijken."

Bezoekers van de tuinbeurs in Doetinchem kunnen in de stand van Ruud  Eijmans vouchers ontvangen waarmee tien procent korting wordt gegeven op aankopen in de nieuwe showroom. "Het aantal vouchers is beperkt, dus men moet niet te lang wachten", adviseert Eijmans. "Tot uiterlijk 30 april kan men de vouchers inwisselen in de showroom in Terborg."

De showroom aan de Akkermansbeekweg 17 in Terborg wordt zaterdag 23 februari officieel geopend en iedereen is dan tussen 10.00 en 16.,00 uur van harte welkom. Daarna is de showroom elke donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Er kan ook een afspraak gemaakt worden voor een ander moment, ook in de avonduren. Daarvoor kan men bellen met Ruud Eijmans 06-22798972 of Theo Jansen 06-22972832

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant