Maurits Heebink en Bart Bresser (r) voor de bloemenwand bij de entree van de Tuinbeurs Doetinchem. Foto: Henk van Raaij
Maurits Heebink en Bart Bresser (r) voor de bloemenwand bij de entree van de Tuinbeurs Doetinchem. Foto: Henk van Raaij Foto: Henk van Raaij

Tuinbeurs met spraakmakende bloemenentree

Algemeen

DOETINCHEM - Een van de 'eyecatchers' van de Tuinbeurs in Doetinchem was de bloemenwand van Bart Bresser bij de entree. De beurs met meer dan honderd exposanten werd bezocht door duizenden liefhebbers, mede door het mooie lenteweer.

Het was alweer de zevende editie, waarvan vier maal in de SSP hal in Ulft. Maurits Heebink is de organisator en initiatiefnemer van deze beurs, met van alles op het gebied van tuinen.

De entree van Bart Bresser trok veel bekijks. Hij realiseerde samen met een aantal leerlingen van het Practicon uit Doetinchem een enorme bloemenwand, bestaande uit 1500 glazen buisjes gevuld met 4500 bloemen, opgehangen met behulp van zilverdraad. De bezoekers ervoeren deze prachtige entree met bijpassende muziek, verlichting en sfeervolle aankleding als zeer sereen. Iedereen sprak erover en sommige bezoekers lieten weten zelfs speciaal hiervoor naar Doetinchem te zijn gekomen.
Maar het moet gezegd worden dat ook de rest van de beurs steeds beter wordt. Het niveau van de stands stijgt en het wordt alsmaar professioneler.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant