Foto: De Gouden Jaren

Theatervoorstelling ‘De Gouden Jaren’

Weet u het nog? De kolenkachel die het huis stoffig maakte, de ijsbloemen op de ruit, het papieren loonzakje en bellen bij de buren? Van de weckfles, het petroleumstelletje en de zwart-wit televisie? Dat we luisterden naar Radio Luxemburg en over onze muziek-idolen lazen in de Tuney Tunes. De muziek van Lou Bandy, Eddy Christiani, De Fouryo's, Trea Dobbs, Edith Piaf, Rob de Nijs en TheBeatles.

Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma's 'Ochtendgymnastiek met Ab Goubit' en 'Kleutertje luister'. En dat we vol ongeloof keken naar de eerste mens op de maan; 'Swiebertje' en Malle Pietje onze helden waren en we na 'De Fabeltjeskrant' onder de wol kropen. Er is veel veranderd in die jaren en u was daarbij!

Wilt u een avond terug in die herinnering? Dat kan!
'De Gouden Jaren' is een kijk- en luisterprogramma met het orkest van Cor Bakker, gepresenteerd door Jacques Klöters waarbij die herinneringen worden opgehaald. Met historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal en de mooiste liedjes uit de jaren '50, '60 en '70.

Op zondagmiddag 7 april is deze voorstelling vanaf  14u00 te zien in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Voor deze voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Te bestellen via www.amphion.nl of de theaterkassa 0314-376000

Meer berichten