De cast van het blijspel 'Een miljonair op de camping'. Foto: D. te Voortwis
De cast van het blijspel 'Een miljonair op de camping'. Foto: D. te Voortwis (Foto: )

Miljonair op de Korenmolen Voorst

VOORST - Vrijdag 5 april, speelt het Gendrings Toneel voor de Korenmolen Voorst het blijspel 'Een miljonair op de camping'. Het is een plattelandskomedie met veel humor, gespeeld door spelers uit Gendringen en Voorst.

De komedie gaat over boer Kemping en zijn vrouw Alie. Zij zien geen toekomstmogelijkheden meer in hun boerenbedrijf. Alie en haar dochter Petra besluiten om een camping op de boerderij te beginnen. Daar komen veel rare gasten op af. Een broer en een zus jagen op een erfenis, een jonge vrouw zoekt een vader voor haar kind en er komt een miljonair op bezoek…
In de pauze is er een verloting met veel prijzen. De opbrengt komt geheel ten goede aan de Korenmolen Voorst, en wordt gebruikt voor het onderhoud van de molen.
Een toegangskaart kost 8 euro per persoon inclusief een kopje koffie bij binnenkomst. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden bij Restaurant Van Hal, Grensweg 13 in Voorst, tel. 0315-681262.
De stichting Korenmolen Voorst houdt de molen als historisch erfgoed in stand. De molen is op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en op aanvraag geopend. De vrijwillige molenaars staan altijd klaar voor een rondleiding voor jong en


oud.www.korenmolenvoorst.nl

Meer berichten