Gastvrijheid in Borghuis Doetinchem

DOETINCHEM/REGIO - Gastvrijheid staat op 29 maart op een andere manier centraal bij Het Borghuis in Doetinchem. Laura de la Mar vertelt over het geheim van succesvolle mensen en bedrijven.

De bijeenkomst draait om het zich welkom, thuis en gezien voelen. Waar iemand ook komt, een gastvrij onthaal maakt het toch even iets fijner. Hoe daarvoor te zorgen, ook als bedrijf, daarover kan Laura de la Mar veel vertellen.Zij is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid, ze is oprichter-directeur van Gastvrijheid in Bedrijf en helpt met veel passie en bevlogenheid als trainer, coach, adviseur en spreker.
Het Borghuis geeft ook het woord aan jong aanstormend talent uit de Achterhoek: de studenten Merjem Rikovic (20 jaar) en Michelle Farber (18 jaar) van het Graafschap College leren in hun opleiding Manager/ondernemer Horeca alles over gastvrijheid. Ze zijn hartstikke ambitieus en willen in hun werk de top halen. Ze delen hun inzichten graag.
De bijeenkomst in Het Borghuis start om 17.00 uur (inloop 16.30 uur). De kosten bedragen 18 euro, dit is inclusief eenvoudige maaltijd en drankje. Graag aanmelden per e-mail bij Els Bakker: info@bakkereventsupport.nl

www.hetborghuis.nl

Meer berichten