Gijs Jolink tijdens de sponsormiddag van Ulftse Boys. Foto: Jeroen Tempels
Gijs Jolink tijdens de sponsormiddag van Ulftse Boys. Foto: Jeroen Tempels (Foto: )

Gijs Jolink gastspreker bij Ulftse BoysULFT - Bekend van radio en tv, mededirecteur van de feestfabriek, bekend van de Zwarte Cross en Manana Manana, voorheen bandlid van de rockband Jovink en de Voederbietels en ambassadeur van de stichting Pak An. Zo werd Gijs Jolink afgelopen zaterdag aangekondigd bij de sponsormiddag van Uftse Boys, terwijl het nummer 'Brommers Kieken' van Jovink en de Voederbietels uit de speakers knalde.

Jolink was door de sponsorcommissie van vv Ulftse Boys uitgenodigd als mystery guest om het eerste lustrum van de sponsormiddag op te luisteren. Die vijfde editie werd dit keer gehouden bij sportcentrum Kei-Fit in Gendringen/Ulft. En Jolink maakte zijn faam meer dan waar, alleen al door zijn spectaculaire entree. Op een crossmotor kwam hij de fitnessruimte van Kei-Fit binnen, die was omgetoverd tot netwerkruimte voor ondernemers. Daar werd hij geïnterviewd door Jeroen Giezenaar van Mediavent, een van de vele aanwezige sponsoren van de club. Alle onderwerpen waarvan Gijs Jolink bekend is kwamen aan bod. Met name de stichting PAK AN! die extra hulp biedt aan initiatiefnemers met ideeën die de Achterhoek mooier maken, kreeg de aandacht. Met zijn enthousiasme en humor kreeg Jolink regelmatig de lachers op zijn hand.
De jaarlijkse netwerkbijeenkomst van vv Ulftse Boys viel bij de sponsoren zeer goed in de smaak. Zowel het informatieve karakter van de middag en de bedrijfspresentatie van gastheer Dennis Tenten van Kei-Fit als de netwerkborrel en het warm en koud buffet. Onder de noemer 'Als sponsor staat u bij Ulftse Boys altijd in de basis' werd de middag enorm gewaardeerd.

Meer berichten