Op eerste paasdag viert De Hofnar samen met de bezoekers de 90's. Foto: PR
Op eerste paasdag viert De Hofnar samen met de bezoekers de 90's. Foto: PR

Celebrate the 90'S bij De Hofnar

AALTEN - Iedereen met heimwee naar de roerige jaren 90 kan op eerste paasdag terecht bij De Hofnar. Dan is het tijd voor Celebrate the 90's. De Early Bird-tickets zijn over de toonbank gevlogen maar reguliere entreebewijzen zijn nog verkrijgbaar.

"We bouwen de Hofnar om tot een mega '90s dance arena', zoals jullie inmiddels gewend zijn hebben we een gigantische lichtshow en gaan we een avond terug in de tijd met onder andere: Alice DJ, Europa's nummer 1 Spice Girls tribute en de Party Animals, die al vaker bewezen hebben dat ze in korte tijd de tent volledig op kop kunnen zetten. Met hits als Have You Ever Been Mellow en Aquarius is succes verzekerd. De Achterhoekse feestband Kaliber komt ook voorbij. Zij staan er om bekend dat ze in no-time een zaal in beweging krijgen", aldus de organisatoren.

Totally Spice
Wannabe, Mama of Stop; jong en oud brult luidkeels mee met deze klassiekers van de Spice Girls. De tributeband Totally Spice brengt een ode aan deze legendarische meidengroep. De bandleden kruipen, met enorm veel succes, in de huid van Scary, Baby, Sporty, Ginger en Posh Spice.

Op eerste paasdag (zondag 21 april) gaat de zaal om 21:00 uur open. Tickets kosten 17,50 euro (exclusief fee) en zijn online verkrijgbaar.


www.hofnaraalten.nl

Meer berichten