Op Eigen houtje speelt een klucht in de Gesinkschure. Foto: PR
Op Eigen houtje speelt een klucht in de Gesinkschure. Foto: PR (Foto: )

Alweer vals alarm bij toneelvereniging Op eigen houtje

VARSSEVELD - Toneelvereniging 'Op eigen houtje' uit Varsseveld speelt op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei de klucht: 'Alweer vals alarm'.

Het huwelijk van Peter en Nellie vertoont het klassieke patroon. Als Peter thuis komt van zijn werk voert hij geen klap uit in het huishouden, terwijl Nellie voortdurend loopt te boenen en poetsen. Volgens Peter overdrijft Nellie. Hij neemt het huishouden over om Nellie te bewijzen dat het mogelijk is het huishouden te doen en toch tijd over te houden voor leuke dingen. Onnodig te zeggen dat Peter niets van het huishouden terecht brengt. In korte tijd verandert de keurige woning in een zwijnenstal. Ten einde raad vraagt Peter kraamhulp aan. Wanneer deze verschijnt wil zij dolgraag de kersverse moeder en de nieuwe wereldburger zien. Daar had Peter niet aan gedacht. Dit is het begin van heel wat hectische toestanden.

De voorstellingen vinden plaats in de Gesinkschure bij Het Hofshuus, Leemscherweg 24 in Varsseveld. De voorstelling op zaterdagavond 25 mei begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Op zondagmiddag 26 mei begint de voorstelling om 14.30 uur en is de zaal open om 14.00 uur. Reserveren van kaarten kan via de website www.opeigenhoutje.com.

Meer berichten