Training 'Grip op je Knip'

ULFT - Dinsdag 18 juni van 10:00 tot 12:00 uur is de Sensire-training Grip op je Knip aan de Pastoor Vernooijstraat 4 te Ulft.

Op een ander manier je inkopen doen. Geld overhouden aan het einde van de maand. Leuke dingen doen met minder. Op een creatieve manier kijken naar je inkomen en uitgaven. Het zijn allemaal zaken die in deze praktische training aan de orde komen. Met een kleine groep mensen gaat men aan de slag met geld. De training is erop gericht om meer uit het geld te halen en nieuwe ideeën hierover op te doen. Ook wie geen problemen heeft, maar gewoon eens wil kijken of er iets te besparen valt, kan baat hebben bij deze training. De training wordt in een kleine groep gegeven en iedereen is welkom. De training wordt afgestemd op ieders behoefte. Iedereen kan zijn/haar ideeën inbrengen en natuurlijk worden er veel handvatten gegeven. Daarnaast worden ook leuke praktische opdrachten uitgevoerd.

De training is gratis voor alle inwoners van de Oude IJsselstreek en bestaat uit drie bijeenkomsten. De training wordt gegeven door medewerkers, maatschappelijk werk en budgetconsulent van Sensire.
Aanmelden kan tot vrijdag 14 juni, via de website of via amw.oudeijsselstreek@sensire.nl en tel. 0314-357151.


www.hulponlineoost.nl

Meer berichten