Lintje voor Jan Ruesink uit Etten

ETTEN - Burgemeester Otwin van Dijk reikte zaterdag 1 juni een Koninklijke onderscheiding - Lid in de Orde van Oranje-Nassau - uit aan Jan Ruesink uit Etten. De uitreiking vond plaats tijdens de vrijwilligersavond van Voetbalvereniging Etten.

Al 50 jaar verricht Jan Ruesink activiteiten voor Voetbal Vereniging Etten. Voor alle verbouwingen, veranderingen en problemen wordt hij ingeroepen en als de situatie er om vraagt is hij zelfs 's nachts actief voor de vereniging. De renovatie van de kantine die onlangs is afgerond, is voor een belangrijk deel door de inbreng van Jan tot stand gekomen. Jan Ruesink was oprichter van de klusgroep van Sportpark De Treffer en zet zich nog steeds wekelijks in om allerlei (onderhouds)klussen binnen en buiten het sportcomplex van Voetbalvereniging Etten uit te voeren.

Ook voor andere verenigingen in Etten is Jan zeer actief. Voor toneelvereniging Etten maakt hij decors en bouwt ze op en af bij uitvoeringen. Schietvereniging Diana heeft mede dankzij zijn vakmanschap een mooie schietkelder tot haar beschikking.

Jan laat zien dat het leuk is om actief te zijn voor een vereniging en inspireert en motiveert op deze wijze dorpsgenoten. Vrijwilligers als hij zijn van onschatbare waarde voor een kleine gemeenschap als Etten.

Meer berichten