Openluchtkerkdienst in Engbergen

VOORST - Op zondag 30 juni wordt het Oude IJsselstreek Muziekfestival begonnen met een kerkdienst in openluchttheater Engbergen te Voorst bij Gendringen. Het is al jaren een goede gewoonte om op zondagmorgen het festival te beginnen met een kerkdienst voor iedereen. En daarbij worden ook altijd koren of muziekverenigingen gevraagd om hun medewerking aan deze viering. Muzikale medewerking wordt dit keer verleend door Fanfare 'Kunst na Arbeid' uit Ulft. Het belooft dus zeker ook een muzikale dienst te worden.

Het thema van de dienst is: 'De omgekeerde wereld!?' De dienst is voorbereid door vertegenwoordigers van de verschillende protestantse en katholieke kerken in de gemeente samen met ds. Gerjanne van der Velde – Meijer uit Silvolde.
Deze dienst begint om 10 uur. Voor de kinderen is er ook een activiteit, zij maken zelfs een klein uitstapje op het terrein tijdens de dienst. Na afloop is er koffie, thee en fris. En dan zal de fanfare nog een mini-concert verzorgen. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

Meer berichten