De DRU Cultuurfabriek. Foto: PR
De DRU Cultuurfabriek. Foto: PR

Rondleiding over het DRU Industriepark

ULFT - Vanaf zondag 30 juni tot en met 1 september is er om 11.30 uur wekelijks een rondleiding over het DRU Industriepark. Er wordt een wandeling gemaakt over het gehele terrein van de vroegere ijzergieterij /emailleerfabriek /metaalfabriek. Een deskundige gids gaat in op het heden en het verleden van het industrieel erfgoed. De excursie voert onder andere langs de Cultuurfabriek, de SSP-hal en de fotogalerij voor de arbeiders bij fabrieksschoorsteen de Fakkel.

De rondleidingen worden verzorgd door de Oudheidkundige Vereniging OVVG in samenwerking met DRU Industriepark. Het programma duurt tot 12.45 uur. Vooraf (vanaf 10.00 uur) en na afloop van de rondleiding kan gebruik worden gemaakt van het Schaftlokaal in de Cultuurfabriek.
Aanmelden bij de DRU Cultuurfabriek via 0315-714358 of de website www.drucultuurfabriek.nl op of zondagmorgen voor half 12 aan de receptie bij startpunt de Cultuurfabriek. De kosten bedragen 4 euro per persoon. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar 2 euro (tot 6 jaar gratis). Er is plek voor maximaal 25 personen.

Meer berichten