Simultaanschaken bij RAS-Café

DOETINCHEM - In het RAS-Café van donderdag 11 juli staat - naast het gebruikelijke programma - simultaanschaken op het programma.

Het RAS-Café (RondomAutismeSpectrum-Café) staat voor een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten d.m.v. gesprekken en activiteiten, informatie uitwisselen, problemen bespreken, gezellig een praatje maken of een spelletje doen. De avond begint met een inloop vanaf 19.30 uur. Men wordt ontvangen door de vrijwilligers van het RAS-Café waarna er altijd rond 20.00 uur met een pubquiz wordt begonnen.

De bezoekers die meedoen met het simultaan schaken gaan rond 20.00 uur naar boven in de Gruitpoort. In verband met de tijd doen zij niet mee met de pubquiz. Wie ook mee wil doen, moet zelf een schaakbord met stukken meebrengen. Winand, één van de gasten van het RAS-Café, is de simultaanspeler.
Het RAS-Café is elke tweede donderdag van de maand in het sfeervolle kunstcafé van de Gruitpoort, Hofstraat 2 in Doetinchem. Inloop vanaf 19.30 uur, start pubquiz rond 20.00 uur, einde 23.00 uur. Het is bedoeld voor mensen met autisme, normaal tot hoogbegaafd, vanaf 16 jaar. Wie komt, mag gerust iemand meenemen. Entree is gratis, drankjes voor eigen rekening.

Meer berichten