Een prachtig sfeerplaatje van Kiek 2018. Foto: PR
Een prachtig sfeerplaatje van Kiek 2018. Foto: PR

KIEK Open Air Film op zaterdag 27 juli

Algemeen

REGIO - Het natuurgebied 'Vennebulten' bij Varsseveld biedt zaterdag 27 juli voor de zevende keer gastvrijheid aan de KIEK Open Air Films. Er zijn een middagvoorstelling voor kinderen en een avondvoorstelling voor volwassenen. Bezoekers van vorige edities roemen de bijzondere sfeer: een film kijken vanuit je eigen luie stoel midden in de natuur.

Om 18.00 uur draait voor kinderen Storks: een prachtige Disney-film. Dit is een unieke kans om een kinderfeestje extra glans te geven. Om 21.00 uur is er voor de oudere doelgroep Bon Dieu: de Franse kaskraker van een echtpaar met vier huwbare dochters. De Vennebulten-buitenbioscoop is 's middags open vanaf 17.00 uur en 's avonds vanaf 20.30 uur. Het bijzondere van KIEK is dat iedereen z'n eigen zitplaats mee brengt. Voor het geval het weer zich op de 27ste van z'n frisse kant laat zien, is het verstandig een deken mee te nemen en een paraplu voor het geval van af en toe een buitje. Consumpties - ook voor kinderen - zijn verkrijgbaar op het terrein.

De organisatie is in handen van Rotaryclub Aalten Wisch. Extra hulp is er dit jaar van de tieners van het internationale Rotary Summercamp. De netto-opbrengst van KIEK komt ten goede aan Care Travel. Dat is de stichting die uitstapjes en activiteiten verzorgt voor hulpbehoevende mensen in onze eigen regio. Kaartjes zijn vooraf te bestellen via tickets.ticketfx.nl of op de dag zelf te verkrijgen via de kassa op het terrein. De kaartjes voor kinderen kosten 5 euro; de kaartjes voor volwassenen 10 euro.


Facebook.com/KIEKAaltenwisch

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant