Oldtimers verzamelen in Megchelen en maken een mooie tocht. Foto: PR
Oldtimers verzamelen in Megchelen en maken een mooie tocht. Foto: PR

Oldtimerweekend Nostalgie Megchelen

Algemeen

MEGCHELEN - Het jaarlijkse oldtimerweekend Nostalgie in Megchelen is op 3 en 4 augustus. Dit jaar wordt het festival gehouden op het terrein van de Moezeköttel in Megchelen, Asbroek 2a. De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen.

Zaterdagavond 3 augustus opent het evenement zich met een gezellig tentfeest. Deze avond is voor iedereen toegankelijk en de toegang is gratis. Campinggasten zijn die middag vanaf 16.00 uur welkom om hun slaapplek en/of oldtimer op te stellen. Zondagochtend 4 augustus houdt Nostalgie Megchelen twee prachtige toertochten door de omgeving van Megchelen. Een voor oldtimer tractoren en een voor oldtimer motoren. Zondag wordt de middag afgesloten met een feestje in de tent en is er een aantal demonstraties op het veld te bekijken. Campinggasten mogen ook zondag nog blijven overnachten en kunnen maandagochtend 5 augustus weer richting huis of elders vertrekken.

Opgeven kan via www.nostalgie-megchelen.nl om mee te doen aan de toertocht en/of om te overnachten op het terrein. Kijk op facebook of op de website voor meer informatie en het laatste nieuws.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant