De Kidsfabriek

ULFT - Op zaterdag 31 augustus vindt er de Kidsfabriek plaats in de SSP-hal in de DRU Cultuurfabriek. Het festival is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De toegang is gratis.

Tijdens deze dag kunnen verenigingen, deelnemers en organisaties zich profileren en hebben kinderen een leuke en afwisselende dag. Kinderen maken kennis met verschillende aspecten van sport, muziek, natuur, gezondheid, vrijetijdsbesteding, dieren, et cetera.

Deelnemende verenigingen nemen leden mee om hun sport te demonstreren en de kinderen te begeleiden. Bij mooi weer zullen er ook buiten de SSP-hal activiteiten plaatsvinden. Tijdens deze dag is er eenvoudig en laag geprijsde horeca aanwezig. Bovendien is er gratis ranja voor kinderen.

Op 22 september is de start van het nieuwe theaterseizoen, met oude bekenden en nieuwe namen, met magische momenten voor (piep)jong en oud. Met hoogtepunten, feestjes en jubilarissen. Voor het volledige programma, en ook alle informatie over het bestellen van kaarten kijk op de website.


www.drucultuurfabriek.nl.

Meer berichten