Veel muziek in het centrum tijdens koopzondag 'Lekker Zomers Genieten'. Foto: PR
Veel muziek in het centrum tijdens koopzondag 'Lekker Zomers Genieten'. Foto: PR (Foto: )

Lekker Zomers genieten tijdens koopzondag

DOETINCHEM - De winkels in het centrum van Doetinchem zijn op koopzondag 25 augustus geopend en het is dan 'zomers genieten' met veel straatmuzikanten in de stad. Op vijf locaties in de stad staan muzikanten op een podium te spelen.

Op de terrassen plaatsnemen en genieten van de muziek onder het genot van een drankje en een hapje, terwijl voor de kleintjes de draaimolen op het Simonsplein staat. Lekker Zomers genieten in het Doetinchemse centrum, zo luidt het credo van Centrummanagement Doetinchem.

Naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de Catharina-Walstraat is er een etalage speurtocht uitgezet en zondag vanaf 14.00 uur volgt hiervan de prijsuitreiking in de Catharinastraat. Er zijn in totaal vijftig winnaars en op deze middag wordt onder meer de hoofdprijs via trekking bepaald. Het wordt dus een spannende middag in de Catharinastraat.

Kortom gezellig winkelen, markt, muziek en een terrasje 'pikken'. Reden genoeg om naar Doetinchem te komen en lekker zomers genieten te beleven. Het parkeren is, net als op alle andere koopzondagen, gratis. Wel op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Zelfs in de Catharina-, Amphiongarage en MediaMarkt garage kan men de auto kwijt zonder te betalen. Ook de beide bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis.

Extra Koopzondag
In verband met het Stadsfeest van 29 augustus tot en met 1 september, is het Stadsfeest Koopzondag op 1 september van 12.00 tot 17.00 uur. Zowel op 31 augustus als op 1 september staan er vele kramen in het centrum.

Meer berichten