Proeven van bridge in Aalten

VARSSEVELD - De Varsseveldse Bridgeclub bestaat binnenkort veertig jaar. Om deze gezellige vereniging die iedere dinsdagavond in Varsseveld bridget nog veel langer door te laten gaan wordt gezocht naar nieuwe leden. Belangstellenden kunnen daarom gratis kennismaken met deze denksport. De club sluit daarvoor aan bij de kennismakingsworkshop voor beginners, die de collega's van Bridgeclub Aalten op 23 september houden. Voor vervoer van Varsseveld naar Aalten wordt gezorgd.

Bridge is een sociale, gezellige en uitdagende sport die tot op hoge leeftijd kan worden beoefend. Bij sommigen heeft het spel de imago van: moeilijk, je mag niets zeggen, ongezellig. Maar niets is minder waar. Veel van de leden vinden het jammer dat ze het niet eerder geleerd hebben en vinden het spel zo 'verslavend leuk' dat zij bij meerdere clubs spelen.
De kennismakingsworkshop in Aalten geeft een eerste indruk van het spel. De deelnemers, die alleen hun consumpties hoeven te betalen, gaan tussen half acht en half elf niet alleen luisteren: ze krijgen zelf ook de kaarten in handen. Na deze avond wordt gekeken of er interesse is voor het opzetten van een cursus in Varsseveld.
Meer informatie en/of opgeven via een e-mail aan bcvarsseveld@gmail.com, of telefonisch bij voorzitter Gert Hoftijzer (0315-640992 of 06-53400617) en secretaris Maria Niesink (0315-630901 of 06-52105353).

Meer berichten