Er wordt getraind aan de Van Pallandtstraat 4. Foto: George Wieggers
Er wordt getraind aan de Van Pallandtstraat 4. Foto: George Wieggers (Foto: )

Gratis meetrainen met Reflex

VARSSEVELD - De Varsseveldse tafeltennisvereniging Reflex geeft belangstellenden de kans vier weken lang gratis mee te trainen. Wie 16 jaar of ouder is kan vanaf woensdag 4 september terecht in het achterste gedeelte van sporthal Van Pallandt (Van Pallandtstraat 4).

Op die dag is de eerste training van het nieuwe seizoen en Reflex hoopt met deze actie nieuwe leden enthousiast te krijgen voor de sport. De nieuwelingen hoeven alleen maar sportspullen mee te nemen (geen sportschoenen met zwarte zolen), een batje kunnen zij eerst van de vereniging lenen.
Reflex is een kleine, supergezellige vereniging waar naast de gewone tafeltennistraining ook nog andere dingen georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld een dubbeltoernooi en het clubkampioenschap. Ook heeft Reflex twee teams in de seniorencompetitie in het najaar en in het voorjaar. Verder houdt de club ieder jaar in september de Dag van Reflex, een feestelijke middag en avond voor alle leden. Voor de senioren/recreanten is er elke woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur de mogelijkheid om vrij te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen.
Meer informatie bij voorzitter Jan Jolink tel: 0315-242917 en secretaris Jurgen Rensink 0315-230675. En op onderstaande website en de Facebook-pagina van de vereniging.

www.ttv-reflex.nl

Meer berichten