Fietsvierdaagse vanuit Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij
Fietsvierdaagse vanuit Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij (Foto: Henk van Raaij)

Fietsdriedaagse Ons Pakhuus

SILVOLDE - De Ons Pakhuus Fietsdriedaagse komt weer aan. Dit jaarlijkse driedaagse evenement in Silvolde wordt gehouden van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september. Een toertocht voor eenieder die graag fietst in de natuur. De routes leiden langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving. De lengte van de tochten is ongeveer 40 kilometer.

Natuurlijk hebben de sponsoren weer mooie prijzen beschikbaar gesteld. Des te meer reden om mee te doen. Hoofdsponsors zijn Dago Autogroep en Van Balveren Fiets en Fitness. Subsponsors zijn Van Aalten Groente en Fruit dat zorgt voor de gezonde versnapering tijdens de tocht. Fit- en gezondheidscentrum Ketelaar Sport heeft een leuke verrassing.
Inschrijven en starten bij 'Ons Pakhuus' aan de Molenberg 2 te Silvolde, op vrijdag 30 augustus, tussen 15 en 16 uur. Een latere start kan wel worden geregeld maar dat moet vooraf worden gemeld via info@onspakhuussilvolde.nl. Op zaterdag en zondag wordt gestart tussen 13 en 14 uur. De kosten bedragen 2 euro per persoon per dag en bij inschrijving voor drie dagen 5 euro, bij de start te voldoen. Voor kinderen in een zitje bij de ouders op de fiets is deelname gratis. De winnaars van de dagprijzen en de hoofdprijs worden zondag na de fietstocht bekendgemaakt.

www.onspakhuussilvolde.nl

Meer berichten