De huiskamer van Terborg

TERBORG - De huiskamer Terborg opent voor het tweede seizoen haar deuren. De plek om even rustig bij te babbelen met een kop koffie. De plek om even te overleggen met de wijkagent. De plek om te vergaderen, voor wie een locatie zoekt. Voor wie een leuk plannetje heeft om dingen te organiseren en nog geen plek heeft.

Hieronder de weekkalender tot nu toe:
Dinsdagmiddag 13.00 uur vindt er een wandelmiddag en fietsmiddag plaats. Na afloop is er koffie. De organisatie van de huiskamer zoekt nog een gastvrouw voor deze dag.

Woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur staat in het teken van een koffiemiddag en van spreekuren. De spreekuren zijn van de wijkagent, van de Boa en van Wonion. Tijdens deze middag kan iedereen binnen lopen die met een probleem zit.

Donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur staat in het teken van Jeu de Boules. Terborg is een Jeu de Boules baan rijker (naast de Sint. Jorisschool) en het is daarom tijd dat er gebruik van gemaakt wordt.
De start zal zijn om 13.30 uur, zodat om 14.00 uur het spel kan beginnen. Er wordt gespeeld op de baan, maar ook onderaan de Paasberg of op andere mooie plekken. Er is nog een coördinator voor de Jeu de Boulesclub nodig. De start is op 5 september.

Vrijdagochtend 10.30 tot 12.00 uur is er een inloopochtend voor iedereen die iets wil organiseren. Ook voor mensen die een vraag hebben of gewoon alleen een kopje koffie willen drinken.

In de pen zit nog de WAO club Terborg. Wie wil het voortouw nemen voor de WAO club? Men kan zich ook opgeven voor de klaverjasclub. (Bij voldoende deelname). Ook zoekt de organisatie nog mensen die zich willen bezig houden met het organiseren van nieuwe activiteiten. Neem contact op via de mail huiskamervanterborg@gmail.com of bel op maandag tussen 17.00 en 18.30 uur naar, 06-15472884.

Meer berichten