Achterhoeks Hippsch Festijn zoekt kanjers

Extra dimensie aan kinderactiviteiten bij Achterhoeks Hippisch Festijn

VARSSEVELD - Tijdens het paardenevenement het Achterhoeks Hippisch Festijn 2019 in Varsseveld dat plaatsvindt van 27 tot en met 29 september, geeft Stichting Kanjers voor Kanjers op zondag 29 september het strodorp voor de derde keer een extra dimensie met een activiteiten programma voor kinderen met een beperking.

Stichting Kanjers voor Kanjers heeft als doel het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, in het bijzonder op het gebied van sport en spel. Binnen die doelstelling sluit de activiteit op het Achterhoeks Hippisch Festijn perfect aan. Op zondag 29 september worden 's middags de activiteiten in het kinderdorp uitgebreid en geschikt gemaakt voor kinderen met een beperking.

Er zijn diverse activiteiten waar kinderen met een beperking aan mee kunnen doen, zoals hoefijzer schilderen, pony knuffelen, ponyrijden en een meet en greet met Paralympisch amazone Demi Vermeulen. Ook is er is een aangepaste menwagen op het terrein, waarop zelfs de kinderen die rolstoel gebonden zijn kunnen meerijden.

Naast de Kanjersactiviteiten kunnen ook de Cross country en andere activiteiten van het Achterhoeks Hippisch Festijn op het terrein die dag vrij worden bezocht door de kinderen met beperking en hun begeleider. Toegang voor de deelnemer en één begeleider is gratis.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Stichting Kanjers voor Kanjers, waar het Kanjersfestijn onder aan de homepage staat vermeld. Deelname gaat op volgorde van inschrijving.


www.stichtingkanjers
voorkanjers.nl/kanjersfestijn/
kanjersfestijn/kanjersfestijn

Meer berichten