Classic auto’s, jukeboxen, vintagekleding, vinyl platen en rock'n'roll-muziek. Foto: PR
Classic auto’s, jukeboxen, vintagekleding, vinyl platen en rock'n'roll-muziek. Foto: PR

Rock & Roll in de SSP-HAL Ulft

ULFT - Men gaat terug in de tijd en wel naar de jaren 50/60 en een klein beetje richting de jaren 70. Op 29 september 2019 is er een benefiet evenement. Deze dag zal iedereen terug brengen in deze mooie tijden. Genieten van classic auto's, jukeboxen, vintagekleding, vinyl platen en natuurlijk van geweldige Rock & Roll muziek, verzorgd door The Outbond Scallywag Carnival, The pretty boys en DJ Miss Twist.

Goede rock and roll muziek is één, maar een mooie rock and roll dans maakt het compleet. Dus pak allemaal rock and roll kleding uit de kast. Ook zullen diverse stands smaakpapillen laten proeven van deze mooie jaren. Kortom een dag voor de hele familie, waar voor iedereen wat te zien of te doen is. Met de opbrengsten van deze dag worden er kindervoorstellingen georganiseerd in kinderziekenhuizen en Revalidatiecentra door heel Nederland. Voor meer informatie ga naar de website. Toegang is de 5 euro per persoon en tickets zijn alleen aan de deur te koop.

Vanaf 22 september start het nieuwe theaterseizoen, met oude bekenden en nieuwe namen, met magische momenten voor (piep)jong en oud. Met hoogtepunten, feestjes en jubilarissen. Voor het volledige programma, en ook alle informatie over het bestellen van kaarten, ga naar de website.


www.drucultuurfabriek.nl

www.laathetziekekindgenieten.nl

Meer berichten