Trinko Keen bleef zaterdag soeverein overeind in de tafeltenniseredivisie.  Foto: Henk Hommes
Trinko Keen bleef zaterdag soeverein overeind in de tafeltenniseredivisie.  Foto: Henk Hommes (Foto: HENK HOMMES)

Hercules verliest ondanks oppermachtige Trinko Keen

TERBORG – Hercules heeft zaterdag in de eredivisie een onnodige 2-4 thuisnederlaag geleden tegen Salamanders uit Wateringen. Aan topspeler Trinko Keen lag dat niet, want hij was in zijn eentje verantwoordelijk voor de punten van de Terborgse tafeltennissers.

Een uitpuilende tribune zag voormalig nr. 18 van de wereld Trinko Keen zijn competitiedebuut maken voor TTV Hercules. En Keen bleek het kunstje nog niet verleerd te zijn, want hij zette zijn tegenstanders Casper ter Luun en Emanuel Martins Ferreira eenvoudig met 3-0 opzij. Jurgen Pastoors en Jamshid Sedigh konden daar in de eindscore niets aan toevoegen, alhoewel Sedigh daar in zijn partij tegen Martins Ferreira met een 2-0 voorsprong in games dichtbij was.
Bij de gasten bleek de jonge Fransman Bastien Dupont een niet te nemen horde voor de Terborgenaren. Helaas voor de toeschouwers, kwam het daarbij niet tussen een confrontatie tussen Keen en Dupont, aangezien in de eredivisie alle spelers twee duels afwerken.

Avanti
Aanstaande zaterdag 5 oktober staat voor Hercules opnieuw een thuisduel op het programma. Dan komt Avanti uit Hazerswoude op bezoek in de tafeltennishal aan de Bosboomstraat in Terborg. De aanvang is zoals gebruikelijk om 17.00 uur.

Meer berichten