Gratis informatiedag voor startende ondernemers

Algemeen

DOETINCHEM - Rabobank Graafschap en Flox Ondernemershuis houden zaterdag 2 november, van 10.00 tot 15.00 uur bij Flox Ondernemershuis, de Startersdag. Startende ondernemers kunnen workshops volgen en vragen stellen op de startersmarkt. Zo maken ze een goede start met hun nieuwe bedrijf.

"De Kamer van Koophandel organiseert ook startersdagen, maar helaas niet meer in de Achterhoek", vertelt Ronald Treijtel, directeur van Flox Ondernemershuis. "Dat vonden we zonde. Daarom besloten we samen met de Rabobank een laagdrempelige dag te organiseren waar startende ondernemers alle informatie kunnen krijgen om een goede start te maken met hun bedrijf. We vinden het belangrijk dat de dag voor alle starters toegankelijk is. Daarom is de Startersdag gratis."

Workshops en startersmarkt
Tijdens de Startersdag is er keuze uit verschillende workshops. De onderwerpen variëren van online marketing en persoonlijke presentatie tot administratie en belastingen. Bij de startersmarkt zijn stands waar starters ervaren ondernemers en specialisten kunnen spreken over alle onderwerpen waar zij mee te maken krijgen.

Flox Ondernemershuis is gevestigd aan de Terborgseweg 20 in Doetinchem. De dag is bedoeld voor alle startende ondernemers die maximaal drie jaar bezig zijn met hun eigen bedrijf.

Meer informatie staat op www.rabo.nl/graafschap/startersdagdoetinchem. Op de website kan men zich ook aanmelden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant