Szinderende Smart. Foto: G.W. Huinink
Szinderende Smart. Foto: G.W. Huinink

Meezingmiddag Szinderende Smart

Algemeen

SINDEREN - Zondagmiddag 3 november is er weer een muziek- en zangmiddag in het Buurtschapshuis op Sinderen. Het festijn begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Daarna is er nog tijd om na te zitten en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het Buurtschapshuis wordt vrolijk aangekleed door de leden van Szinderende Smart. Niek Vriesen verzorgt weer een professioneel podium met idem geluid en verlichting. Szinderende Smart en The Voices verzorgen elk tweemaal een optreden en er is een ruime pauze om bij te praten en wat te drinken. De toegang voor deze middag is gratis. Er staat wel een bus die het koor graag gevuld ziet worden met gulle giften van de bezoekers.
The Voices uit Etten is een dameskoor met ongeveer 30 leden onder leiding van Sandra Vriese. Zij hebben in april het 25-jarig bestaan gevierd met een concert in Amphion. Dirigente Sandra Vriese is zelf ook zangeres en heeft ervaring in de muziekwereld. Ze heeft voor The Voices nieuwe nummers geschreven. Het koor brengt Nederlands- en Engelstalige popmuziek van toen en nu, maar in een uniek eigen jasje.
Szinderende Smart bestaat dertien jaar en heeft bij het zomerconcert dit jaar in het Buurtschapshuis het nieuwe zomertenue aangetrokken. Op de komende zangmiddag verruilt het koor dat voor het nieuwe herfst- en wintertenue. Het koor is nog altijd blij en vereerd met de begeleiding van twee accordeonisten en een toetsenist. Hennie Raben is de enthousiaste dirigent. Szinderende Smart zingt levensliedjes, meezingers. Er zijn ook enkele leden die een solopartij zingen. Ook brengt het koor een paar verrassende medleys.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant