Marianne van Houten speelt Nijntje op de fiets. Foto: Willem Schalekamp
Marianne van Houten speelt Nijntje op de fiets. Foto: Willem Schalekamp

Extra voorstelling Nijntje in DRU

Algemeen

ULFT - Op zondag 3 november is de kindershow Nijntje op de fiets te zien in het DRU Theater in Ulft. Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf twee jaar, wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, liedjes en de tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Marianne van Houten studeerde in 2005 af aan het Artez conservatorium (zang). Direct na haar afstuderen speelde ze in verschillende kindertheaterproducties. Ze schrijft en speelt ook haar eigen kindervoorstellingen. Marianne specialiseerde zich vooral in het lesgeven en theatermaken voor de allerkleinsten. Daarnaast werkt Marianne voor Diva Dichtbij. Ze zingt dan voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan, bijvoorbeeld in zorginstellingen voor mensen met dementie.
De voorstelling Nijntje op de fiets is op zondag 3 november in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De voorstelling van 10.30 uur is uitverkocht. Er is een extra show om 11.30 uur. Kaarten voor deze extra show zijn voor 9,50 euro verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark in Ulft, via tel. 0315-200 150 of via www.dru-industriepark.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant