Kidspret.
Kidspret. Foto: PR

Kidspret bij Slootermeer Etten

ma 2 aug 2021, 10:02 Algemeen

Etten - Van maandag 9 tot en met zondag 15 augustus staan de luchtkastelen van Kidspret weer op het terrein van Camping Slootermeer in Etten. 

Op het recreatieterrein vooraan de camping staan de springkussens voor groot- en klein. Heerlijk springen, klimmen, klauteren en glijden van een piratenschip, klimtoren of de stormbaan. En bij zonnig en warm weer gaat het water aan op de buikschuifbaan of kun je uit een gigantische haaienbek van de waterglijbaan afglijden. Voor de kleintjes is er de jungledome, het koe kussen en leuke spellen zoals de megablokken, een rups en vier op een rij.
Voor ouders en begeleiders is er een terras aanwezig en zij hebben gratis toegang. Eten en drinken kan hier worden besteld. De kussens en spellen voor de kleinste deelnemers zijn op zicht afstand van het terras geplaatst.
Kidspret organiseert buitenactiviteiten voor kinderen en zij mogen onbeperkt buiten spelen en sporten met elkaar. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Alleen kinderen moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 cm lengte hebben gratis toegang. Er zijn dag-, 3-dagen- en onbeperkt toegangkaarten beschikbaar. Kidspret is dagelijks open van 10.00 en 17.00 uur. Alle info en tickets:

www.kidspret.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post