Fietstocht.
Fietstocht. Foto: PR

Vijfde editie van VVV Zomerfietstocht

ma 2 aug 2021, 13:42 Algemeen

Ulft - Vorig jaar konden ze helaas niet doorgaan, maar dit jaar heeft de VVV Oude IJsselstreek wel weer de nodige fietstochten uitgezet voor de zomer.

In augustus staat nog een tweetal fietstochten gepland, in september de najaarsfietstocht,. En in het najaar kunnen de wandelaars hun hart kunnen ophalen met wandeltochten.

Op zondag 8 augustus start er vanaf DRU Inspiratiepunt/VVV aan de Hutteweg 26 in Ulft een fietstocht van 42 kilometer. Deze fietstocht gaat via de Paasberg in Terborg en via het fietspad langs de Oude IJssel richting Doetinchem. Daarna gaan de deelnemers langs het stadion van De Graafschap en vervolgens langs de jachthaven richting Wehl. Via het fietspad langs de Oude IJssel fietsen ze naar Laag Keppel. Vervolgens door de Kruisbergse bossen weer terug naar Doetinchem. Daarna door De Gaarde en De Zumpe om vervolgens via Terborg weer terug naar Ulft te fietsen.

De start is tussen 11.00 en 13.00 uur en het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon (contant te betalen) en de deelnemers krijgen een routebeschrijving mee.

Kijk voor meer en de meest recente informatie op Facebook op:

www.vvvoudeijsselstreek.nl/agenda 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post