De jeugd in actie.
De jeugd in actie. Foto: Hanneke Pennings

Grote namen op 2 tegen 2 toernooi bij VV Gendringen

Algemeen

Gendringen - Vanwege de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om voetbalwedstrijden binnen een competitie te spelen. Voor veel jeugdspelers echt een gemis. Om ze toch een leuk alternatief te bieden, is er afgelopen zaterdag 17 april een onderling 2 tegen 2 toernooi gehouden bij VV Gendringen voor de JO8 tot en met de JO15 (van 7 tot 15 jaar).

Grote namen als ‘Ajax’, ‘Barcelona’ en ‘Liverpool’ hadden zich ingeschreven. Maar ook teams met namen als ‘JoLopower’, ‘De Snelle Kippen’ en ‘FC Kannietscoren’ waren van de partij. Er waren heuse bekers te winnen waarvoor volop werd gestreden.

In het eerste deel van het toernooi kwamen de jongste spelertjes van de JO8 en JO9 in actie. Na een spannende finale ging het team ‘De Snelle Rakkers’ er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor. Het team bestond uit Lionel en Loyd uit Megchelen.

Teams uit de JO10 en JO11 streden in het tweede deel met elkaar. Stijn en Mads die het team ‘De Koekenbakkers’ vormden, kwamen uiteindelijk als winnaar uit de strijd.

In het laatste deel kwamen spelers uit de JO13 en JO15 aan bod. Hier bleken Mikail en Muhammed van team ‘M&M’ de sterksten.

Naast de voetbalwedstrijdjes werd er ook gestreden voor de penaltybokaal en was er een onderdeel snelheidsschieten. Als afsluiting kreeg iedere deelnemer een herinneringsmedaille.

De vele blije gezichten waren een lust voor het oog. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Wellicht is een nieuwe traditie bij VV Gendringen geboren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post